Campo del Maestro - Brunelli - Corvina Veronese, Oseleta, Rondinella, Negrara, Corvinone, Croatina, Forselina, Sangiovese, Cabernet Franc
151,50 RON
(TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Descriere
Este rezultatul combinației înțelepte a principalilor struguri indigeni din Verona, care sunt culeși manual și selectați în funcție de cel mai bun timp de maturare pentru fiecare soi. Moliciunea sa seducătoare și buchetul de fructe roșii și sălbatice, nucșoară și condimente fac să fie ideal cu carne la grătar, fripturi, vânat sau brânzeturi cu maturare medie.
Detalii
SKU
CS0160
Categorii
Brand
Struguri
Cabernet Franc, Corvina Veronese, Corvinone, Croatina, Forselina, Negrara, Oseleta, Rondinella, Sangiovese
An
2016
Tara
Italia
Alcool
15.0 %
Temperatura de servire
18°C
Culoare
Roșu rubin intens
Parfum
Arome de fructe de padure roșii și sălbatice, nucșoară și condimente, precum și un indiciu delicat de vanilie datorită stejarului.
Gust
La palat, care sporesc o aciditate bună și taninuri catifelate care dau echilibru îmbucurător. Acesta este un vin elegant, cu o notă captivantă de piper negru și boabe de cafea prăjită, dar de o stuctură remarcantă și de invidiat., prezintă o moliciune seducătoare
Vinificare si maturare
'Campo del Maestro' este apoi păstrat cel puțin încă 6 luni înainte de a fi servit., Cea mai bună selecție a strugurilor se culege manual și se usucă până în ianuarie. În această fază, iar zahărul lor devine considerabil mai concentrat. Fermentarea cu drojdie indigenă durează in jur de 40 de zile. Vinul își începe maturarea timp de 24 de luni în baric. După îmbuteliere, strugurii își pierd aproximativ 40% din umiditate
Potrivire
Moliciunea sa seducătoare și buchetul de fructe de pădure roșii și sălbatice, fripturi de iarnă asezonate cu sosuri concentrate sau dulci, nucșoara și condimentele îl fac ideal cu carne la grătar, vânat sau brânzeturi medii.
Cantitate
0.75 l
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review